Onderwijs & opvoeding
Mediagebruik en opvoeding

Beste bezoeker,

Redactie digitale media

Deze internetpagina is gekoppeld aan een onderzoek dat Driestar Educatief en Erdee Media Groep uitvoeren naar mediagebruik en opvoeding.

Allereerst: hartelijk dank dat u bereid bent om hieraan mee te werken. U hebt in de brief die uw kind meebracht, al gelezen waarom we dit onderzoek uitvoeren.

Uw zoon of dochter heeft een soortgelijke enquête ontvangen en die ingevuld op school. Alle deelnemende scholen hebben aangegeven dat ze dit onderzoek heel belangrijk vinden.

Privacy?

Voor ons onderzoek is het van belang dat we weten wie de ouder is van dit kind. Dat wil zeggen: als onderzoekers hoeven we niet uw naam te weten, maar we willen wel een verband kunnen leggen tussen ouder en kind. Dat gebeurt volstrekt anoniem, wij hebben geen enkel zicht op uw naam of contactgegevens, noch op die van uw kind. Uw privacy is daarom volledig gegarandeerd, ook richting de school van uw kind.

We vragen u wel om uw e-mailadres, om u een e-book toe te kunnen sturen. Dat hebben we uw kind beloofd als beloning voor het invullen van de vragenlijst. Daarnaast kunnen we u, desgewenst, op de hoogte houden van dit onderzoek en de resultaten daarvan – maar dat doen we alleen als u zelf aangeeft dat u dat op prijs stelt. Wij beloven u dat we uw e-mailadres voor geen enkel ander doel zullen gebruiken.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 15 minuten. We beseffen dat u daar even voor moet gaan zitten, maar als u de vragen ziet, begrijpt u ook waarom deze antwoorden voor ons erg waardevol zijn. Met uw bijdrage helpt u ons extra, omdat we dan ook de vragenlijst van uw zoon of dochter kunnen gebruiken. Uiteindelijk hopen we daarmee u en uw kind weer van dienst te kunnen zijn. Alvast dank voor uw medewerking!

Vader of moeder?

Misschien vraagt u zich af of deze vragenlijst het beste door vader of door moeder kan worden ingevuld? Wij geven er de voorkeur aan dat de lijst wordt ingevuld door degene die het meeste weet van het mediagebruik van het kind.

Krijgt u van meer dan één kind het verzoek om deze vragenlijst in te vullen? De kans daarop is heel klein, maar we kunnen dat niet helemaal uitsluiten. U hoeft dan natuurlijk maar één keer de lijst in te vullen. Houdt u in dat geval het oudste kind in gedachten bij het invullen. U kunt als ouder wel vragen om voor elk kind een e-book te ontvangen. Aan het eind van de vragenlijst kunt u dat aangeven.

Met vriendelijke groet,

Lectoraat ‘Nieuwe media in vorming en onderwijs’

Steef de Bruijn

Lector

(s.m.debruijn@driestar-educatief.nl)

Klik hier om verder te gaan

Als u om een andere reden op deze pagina terecht gekomen bent, verzoeken we u om niet aan dit onderzoek mee te doen. Mocht u meer willen weten over het lectoraat Nieuwe media in vorming en onderwijs, dan verwijzen we u naar de webpagina van dit lectoraat, www.lectoraatnieuwemedia.nl.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer