Buitenland
Recensies filiaal McDonald’s uitgezet na bezoek Trump

Een Amerikaanse consumentensite heeft de recensies uitgezet voor een filiaal van McDonald’s waar oud-president Donald Trump afgelopen weekend friet stond te bakken. Voor- en tegenstanders van de Republikeinse presidentskandidaat hadden zich op platform Yelp gemeld om daar hun mening over te geven, schrijven Amerikaanse media. Dat leidde tot een stroom aan boze, enthousiaste en soms spottende berichten.

ANP

Zo merkte iemand op dat bij de fastfoodketen een „enorme oranje rat” rondliep in de keuken. Ook klaagde een gebruiker over campagnestunts door „veroordeelde criminelen die probeerden de verkiezingsuitslag terug te draaien”. Fans van Trump reageerden eveneens. „Beste McDonald’s waar ik in 47 jaar ben geweest”, merkte iemand op. „De oudere medewerker was heel aardig. Make McDonald’s Great Again.”

Yelp besloot uiteindelijk om een tijdje geen recensiemogelijkheden meer aan te bieden voor de McDonald’s in Pennsylvania. Trump had daar friet gebakken, stond in de drive-through en sprak met journalisten.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer