Kerk & religieIntrede
Ds. Ten Brinke doet intrede in hervormde wijkgemeente West Capelle aan den IJssel

Ds. J.J. ten Brinke heeft zondagmiddag intrede gedaan in de hervormde wijkgemeente West in Capelle aan den IJssel. Hij kwam van Oud-Beijerland.

Van onze correspondent
vignet intrede
vignet intrede
Ds. J.J. ten Brinke. beeld ds. J.J. ten Brinke

In de morgendienst werd ds. Ten Brinke bevestigd door ds. E. van den Noort uit Nijkerk. Deze preekte uit Jeremia 1:11-12: „Het woord van de HEERE kwam tot mij: Wat ziet u, Jeremia? Ik zei: Ik zie een amandeltak. Toen zei de HEERE tegen mij: Dat hebt u goed gezien, want Ik waak over Mijn woord om dat te doen.”

Tijdens de middagdienst deed ds. Ten Brinke intrede met de woorden uit 1 Korinthe 3:11: „Want niemand kan een ander fundament leggen dan wat gelegd is, dat is Jezus Christus.”__

Voorafgaand aan de dienst werd ds. Ten Brinke toegesproken door ds. C. Cluistra, namens het ministerie van predikanten en de algemene kerkenraad van de protestantse gemeente in Capelle aan den IJssel en vervolgens door ouderling F.P. Vlastuin namens gemeente en kerkenraad.

Ds. Ten Brinke werd toegezongen met Psalm 90:9 (gewijzigd). Vanuit de burgerlijke gemeente van Capelle was burgemeester J. Manusama aanwezig.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer