Kerk & religieHersteld Hervormde Kerk
Ds. Kos neemt afscheid van hersteld hervormd Middelharnis-Sommelsdijk

Ds. A. Kos heeft zondagmiddag afscheid genomen van de hersteld hervormde gemeente Middelharnis-Sommelsdijk. Hij vertrekt naar Lunteren.

Van onze correspondent
Interieur van het kerkgebouw van de hersteld hervormde gemeente Middelharnis-Sommelsdijk. beeld hhg Middelharnis-Sommelsdijk
Interieur van het kerkgebouw van de hersteld hervormde gemeente Middelharnis-Sommelsdijk. beeld hhg Middelharnis-Sommelsdijk

De tekst van de preek was Hebreeën 13:8: „Jezus Christus is gisteren en heden Dezelfde en in der eeuwigheid.” Het thema was ”Loslaten en toevertrouwen”.

Ds. Kos en zijn gezin werden toegesproken door ds. A.S. Middelkoop namens de classis Zuid-West, door ds. G.J. Post namens de plaatselijke kerken, door wethouder D.A. Markwat namens de burgerlijke gemeente Goeree-Overflakkee en door ouderling M.J. Dekkers namens de hersteld hervormde gemeente.

Ds. Kos stond sinds oktober 2017 in Middelharnis-Sommelsdijk. Hij wordt op zondag 15 september bevestigd als predikant van de hersteld hervormde gemeente in Lunteren, wijkgemeente Noord.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer