Consumentuitwisselingsactie
Doe mee aan de RD-swap

Geen Instaswap, geen haakswap, maar een RD-swap. Een uitwisselingsactie waar het thema ”verbinding” centraal staat. Verbinding tussen allerlei soorten mensen van verschillende leeftijden.

beeld iStock
beeld iStock

Doe mee en verstuur een cadeautje naar een onbekende. Het kost maximaal 10 euro plus verzendkosten – en het levert blijdschap en een zonnestraal op. Zo werkt het:

Spelregels

1 U kunt zich tot en met 5 februari aanmelden via deze link.

2 Heeft u geen internet? Geef u telefonisch op via 055-5390498.

3 Lever de volgende gegevens aan: voor- en achternaam, adres, leeftijd, gezins-/woonsituatie en een korte voorsteltekst, waarin wat persoonlijke informatie, zoals een eventueel beroep en geliefde bezigheden, beschreven wordt.

4 Op 12 februari krijgt u de gegevens van uw swapmaatje in handen.

5 Op 23 februari verzendt u het pakketje, zodat de ander het voor het weekend binnen heeft.

Belangrijk

Voorafgaand aan de daadwerkelijke uitwisseling dienen de deelnemers nog geen contact op te nemen met de degene voor wie zij een verrassingspakketje gaan maken. Door een adres mee te sturen, kan er uiteraard na de uitwisseling wel wat meer contact tussen de gekoppelde swapmaatjes ontstaan.

De verrassingspakketjes zijn vooral bedoeld om de ander blij te maken en verbinding te creëren. Probeer met de inhoud van een pakketje aan te sluiten op de gezins-/woonsituatie en het persoonlijke verhaal van de ander.

Er is geen minimum aan het bedrag dat aan het pakketje besteed wordt. Geef maximaal 10 euro uit. Uiteraard gaat het niet om de grootte van het pakket maar om de aandacht, zoals in het artikel beschreven. Houd wel in gedachten dat de grootte van het pakket van invloed is op de eventuele verzendkosten. Doosjes van eerder gedane bestellingen kunnen wellicht voor dit doeleinde hergebruikt worden.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer