Binnenland
Hardleerse automobilist zonder rijbewijs

De politie maakt proces-verbaal op tegen een 18-jarige jongeman uit Arnhem. Hij werd in de nacht van zaterdag op zondag voor de tweede keer in korte tijd in Zutphen aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs.

De politie kreeg rond 2 uur een melding over een iemand vermoedelijk zonder rijbewijs in het centrum van Zutphen reed. Op de Coehoornsingel werd de bewuste auto aangetroffen. De politie gaf de bestuurder een stopteken en aanvankelijk lijk deze ook te stoppen. Plotseling ging hij er echter met hoge snelheid vandoor en parkeerde op de Paardenwal, stapte uit en probeerde zo kennelijk aan de politie te ontkomen.

Hij werd aangehouden en het bleek om een 18-jarige Arnhemmer te gaan die onlangs in Zutphen ook al was aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs. Ook bleek hij een busje traangas bij zich te hebben. De auto is in beslag genomen en tegen hem wordt, ook voor diverse gepleegde overtredingen, proces-verbaal opgemaakt. De jongeman is ingesloten voor overleg met het Openbaar Ministerie.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer