Binnenland
Jongens mishandeld, politie zoekt getuigen

Twee 15-jarige jongens zijn maandagmorgen mishandeld door twee nog onbekende jongens, één van de jongens raakte hierbij gewond. De politie is opzoek naar de twee daders en zoekt getuigen.

Twee 15-jarige jongens uit Enschede waren maandagmorgen aan het snowboarden op een helling aan de Kuipersdijk /Tiemeister in Enschede. Plotseling kwamen twee nog onbekende jongens naar hen toe lopen en begonnen de 15-jarige jongens te duwen.

Een van de jongens kwam ten val en kreeg enkele trappen op zijn hoofd en verloor zijn bewustzijn en raakte gewond. De twee onbekenden gingen ervandoor.

Het signalement van een van de daders is: - Turks of Marokkaans uiterlijk; - ongeveer 17 jaar; - zwart halflang haar; - droeg een licht grijze sjaal en donkerblauwe Nike Air Max met roze veters.

De politie is op zoek naar de twee daders. Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van de mishandeling. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie, team Enschede, 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer