Binnenland
Passagier gewond bij aanrijding

Een 82-jarige passagiere van een auto raakte op dinsdag gewond bij een aanrijding tussen twee auto’s.

Een 85-jarige automobilist uit Harmelen reed rond kwart over 10 over de Utrechtsestraatweg, komende uit de richting van Harmelen. Bij hem zat een 82-jarige vrouw uit dezelfde woonplaats in de auto. Voor hen reed een 85-jarige automobiliste uit Woerden. Vanwege de laagstaande zon en het slechte zicht door de voorruit, deed de 82-jarige vrouw haar gordel los om de ruit schoon te maken.

Net op dat moment remde de Woerdense automobiliste vlak voor de T-kruising met de Prins Mauritssingel af om rechts van de weg een parkeerplek te zoeken. De Harmelense automobilist zag dit te laat en botste tegen de Woerdense, die op haar beurt tegen een geparkeerde auto van een 88-jarige vrouw uit Woerden werd gedrukt.

De 82-jarige Harmelense passagiere knalde door de aanrijding met haar hoofd tegen de voorruit en raakte gewond. Zij werd per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht en is daar opgenomen. De auto van zowel de 85-jarige man uit Harmelen als van de 85-jarige vrouw uit Woerden moesten worden weggesleept.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer