Binnenland
Vrouw slachtoffer van zware mishandeling

Een 22-jarige vrouw uit De Meer is maandag 29 december het slachtoffer geworden van een zware mishandeling door meerdere verdachten. De politie onderzoekt de mishandeling en is daarvoor onder meer op zoek naar getuigen.

Die maandag na Kerst stapte de jonge vrouw 's morgens, kwart voor 12 uit de bus 180 (vanuit richting Gouda) en liep ze richting de parkeergarage aan het Jaarbeursplein, bij het hotel. Plotseling voelde de vrouw dat ze werd besprongen.

Ze viel op de grond en werd van alle kanten door meerdere mannen geschopt en geslagen. Toen de mannen goed zagen wie zij belaagden, stopte het geweld en gaf één van hen aan het ‘verkeerde’ slachtoffer te hebben.

De vrouw zag dat er vier mannen wegrenden richting trambaan / Damstraat.

De vrouw liep gekneusde ribben, een gekneusde pols, knie en een hersenschudding op. Ze heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen en heeft aangifte gedaan.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Ook personen die menen te weten wie de verdachten zijn, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op tel: 0900-8844. Anoniem kunnen tipgevers bellen met 0800-7000.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer