Onderwijs
Calvijn en VLC benoemen nieuwe locatiedirecteur

Het Van Lodenstein College (VLC) heeft in samenwerking met de Jacobus Fruytier scholengemeenschap (JFSG) Eduard Kooij benoemd tot locatiedirecteur van VLC-vestiging Hoevelaken. Het Calvijn College heeft Wim de Rijder benoemd als directeur van de locatie Krabbendijke Kerkpolder.

Redactie onderwijs
Gebouw Van Lodenstein College Hoevelaken. beeld VLC
Gebouw Van Lodenstein College Hoevelaken. beeld VLC
Kooij. beeld Jacobus Fruytier scholengemeenschap

Kooij is momenteel werkzaam als directeur onderwijs op de JFSG in Apeldoorn. Hij volgt Heimen Klaassen op, die sinds de zomer van 2022 op interimbasis deze post bekleedde. De besturen van het VLC en de JFSG fuseren per 1 januari 2025. Beide scholengemeenschappen willen gezamenlijk het aanbod in Barneveld –waar momenteel een VLC-onderbouwlocatie gevestigd is– uitbreiden. De nieuwe vestiging zal het onderwijs op de VLC-locatie Hoevelaken vervangen. Kooij zal de verplaatsing van de locatie Hoevelaken naar Barneveld voorbereiden.

De Rijder is commercieel directeur en mede-eigenaar van Famateq B.V., een bedrijf dat producten en diensten levert voor de agro- en foodindustrie. Hij neemt het directeurschap per 1 augustus over van Peter Kunst, die directeur blijft van locatie Tholen.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer