Binnenlandlivestream oorlog Israël
Live: Avond over oorlog Israël en Hamas

De oorlog tussen Israël en Hamas is inmiddels bijna een maand bezig. In Lunteren organiseert het RD deze donderdag een RDactueel LIVE-avond. Het programma start om 19.30 uur. De avond is te volgen via deze pagina.

Gedekte sabbatstafel met ruim 220 stoelen in Berlijn. De stoelen staan voor de gekidnapte Israëliërs. beeld AFP, MICHELE TANTUSSI
Gedekte sabbatstafel met ruim 220 stoelen in Berlijn. De stoelen staan voor de gekidnapte Israëliërs. beeld AFP, MICHELE TANTUSSI

Tijdens de avond komen diverse vragen over de oorlog aan bod. Hoe zal het conflict zich ontwikkelen? Welke gevaren liggen op de loer als het geweld naar de regio overslaat? En is er nog enig zicht op een oplossing als de wapens zwijgen? Meer informatie over de avond is hier te vinden.

Deelnemers aan het panelgesprek zijn Bart Wallet (hoogleraar Joodse geschiedenis), Lourens Geuze (teamleider Midden-Oosten bij Near East Ministry), Yanki Jacobs (rabbijn), Sara van Oordt (hoofd media en communicatie van Christenen voor Israël), Albert Groothedde (voormalig veldwerker Centrum voor Israëlstudies) en gespreksleider Richard Donk (Israëlredacteur Reformatorisch Dagblad).

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer