Kerk & religie
Ds. Van Duijvenboden neemt afscheid van Apeldoorn

Ds. P. van Duijvenboden heeft zondagmiddag afscheid genomen als predikant van de hervormde wijkgemeente van bijzondere aard Eben-Haëzerkerk in Apeldoorn. De predikant werd in dezelfde dienst bevestigd tot krijgsmachtpredikant.

Kerkredactie
Ds. Van Duijvenboden nam afscheid van Apeldoorn met een preek over 2 Tim. 2:8a. Daarna werd hij bevestigd tot predikant met een bijzondere opdracht ten dienste van de Protestantse Geestelijke Verzorging in de Krijgsmacht door legerpredikant ds. H. J. W. Laseur. Die bediende, na de bevestiging, het Woord naar aanleiding van Johannes 15:16.

Ds. Van Duijvenboden werd vervolgens toegesproken door ouderling mw. M. van der Tas namens de algemene kerkenraad van de Apeldoornse protestantse gemeente in wording, door ouderling C. J. Knoester namens de classis Apeldoorn, door vlootpredikant ds. J. Mooi namens de krijgsmachtpredikanten en door vlootpredikant ds. M. van der Hout namens de Raad Kerk en Krijgsmacht.

De dienst werd afgesloten door ds. A. Baas, die sprak namens de kerkenraad en de leden van de wijkgemeente Eben-Haëzerkerk.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer