Buitenland
Zeker vijf nieuwe aanklachten tegen Sean ‘Diddy’ Combs ingediend

Tegen de Amerikaanse producer en rapper Sean ‘Diddy’ Combs zijn zeker vijf nieuwe aanklachten van aanranding of verkrachting ingediend. Volgens NBC News gaat het om twee mannelijke en drie vrouwelijke vermeende slachtoffers en zouden de incidenten tussen 2000 en 2022 hebben plaatsgevonden.

ANP

De vermeende slachtoffers worden in de aanklachten niet bij naam genoemd. Een van de vrouwen zegt dertien jaar oud te zijn geweest toen Diddy haar zou hebben verkracht. Een van de mannen en alle drie de vrouwen zeggen bovendien gedrogeerd te zijn door de nu 54-jarige Amerikaan.

De advocaat die de aanklachten namens zijn cliënten heeft ingediend, Tony Buzbee, verwacht wekelijks nieuwe zaken tegen de rapper en anderen in te dienen. Hij zegt daarbij niet wie hij naast Diddy nog meer bedoelt, aldus NBC News. Vorige week maandag diende Buzbee zes andere aanklachten tegen Combs in. De rapper, die sinds september vastzit op verdenking van mensenhandel, het dwingen tot seksuele handelingen en het runnen van een criminele organisatie, zegt onschuldig te zijn.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer