Binnenland
Twee verdachten opgepakt voor steekpartij bij station Middelburg

De politie heeft twee verdachten aangehouden die betrokken waren bij een steekpartij in de buurt van station Middelburg woensdagavond. Door het politieonderzoek reden er tijdelijk geen treinen tussen Arnemuiden en Vlissingen Souburg.

ANP

Rond 22.15 uur ontving de politie een melding van een vechtpartij. Er zouden drie personen aan het vechten zijn op de Kanaalweg ter hoogte van het treinstation. Een van hen zou ook een mes vast hebben.

Ter plaatse troffen agenten een gewonde met steekwonden aan. Het gaat om een 41-jarige man uit Arnemuiden. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis, waarna de politie onderzoek deed op en rond het station. Uit dat onderzoek bleek dat het drietal eerder op de avond al ruzie had gehad in Arnemuiden, een paar kilometer verderop.

Na het incident spraken agenten een man aan van wie zij vermoedden dat het de verdachte was. Hoewel hij niet aan het signalement voldeed en de agenten hem in eerste instantie lieten gaan, zochten ze hem later toch nog op in zijn woning omdat ze vermoedden dat hij meer over het incident wist. In de woning trof de politie twee mannen uit Middelburg, van 29 en 27 jaar, aan die wel aan het signalement voldeden. Zij werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer