Binnenland
Leendert van Wezel nieuwe bestuurder Driestar-Wartburg

De Raad van Toezicht (RvT) van Scholengroep Driestar-Wartburg heeft Leendert van Wezel (1969) benoemd als nieuwe voorzitter van het College van Bestuur (CvB). Dat maakte de scholengroep dinsdag bekend.

Redactie onderwijs
beeld RD
beeld RD

Van Wezel is sinds ruim zes jaar lid van het CvB. Hij volgt per 1 augustus 2024 Richard Toes op, die in verband met zijn pensionering afscheid neemt. Van Wezel: „Ik ben me zeer verbonden gaan voelen met Scholengroep Driestar-Wartburg. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en dat ik me, zo de Heere het geeft, in deze nieuwe verantwoordelijkheid mag blijven inzetten voor het reformatorische onderwijs binnen onze scholen.”

Van Wezel. beeld Driestar-Wartburg

Peter Schalk, voorzitter van de RvT: „We hebben met dankbaarheid gezien dat Leendert van Wezel zich in de achterliggende jaren heeft ontwikkeld tot een bekwaam bestuurder met hart voor het onderwijs. We hopen dat hij met zijn inzet en betrokkenheid als voorzitter van het CvB dienstbaar mag zijn, onder inwachting van Gods onmisbare zegen.”

Scholengroep Driestar-Wartburg is een christelijke school voor voortgezet onderwijs op reformatorische grondslag. De scholengroep biedt onderwijs op negen locaties, in Dordrecht, Gouda, Lekkerkerk, Leiden en Rotterdam.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer