Binnenland
Dorenbos: Val rampkabinet dankdienst waard

„Het is een dankdienst waard dat het rampkabinet is gevallen”, reageert drs. L. P. Dorenbos, directeur van de stichting Schreeuw om Leven, op de val van het kabinet-Kok II. „We hebben gebeden voor verwarring in Den Haag, en die is nu compleet.”

Binnenlandredactie

De stichting wil Nederland „leefbaar houden door de bijbelse normen en waarden te verdedigen en te propageren. Dan zal ons land weer een ambassadeur worden van goede initiatieven en niet langer het internationale voortouw nemen in Kwade Zaken.”

Volgens Dorenbos is het nu tijd om de wederopbouw met kracht ter hand te nemen. „Hoe kan een land verder met wetten die kinderen en ouderen, geborenen en ongeboren, de dood in wil jagen door abortus, kindermoord, euthanasie en een drionpil? Hoe durven we verwoestende drugs te gedogen en gratis te verspreiden? Hoe durven we de gezonde normen op het gebied van seksualiteit met voeten te treden, prostitutie te legaliseren, het bordeelverbod op te heffen, vrije seks en aids-bevordering te propageren, een homohuwelijk wettelijk vast te stellen?” aldus Dorenbos.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer