Dit artikel is partnercontent.

partnercontent
Floor!: Zeeland op z’n gezelligst en lekkerst

Floor! is de gezelligste en lekkerste delicatessenwinkel van Zeeland. De zaak heeft onder meer een groot assortiment notenmixen, kaashapjes, vleeswaren en tapas. „Kom langs en ontdek de sfeer, smaak en beleving”, nodigt eigenaar Pieter Goedegebure uit.

EMG Mediaproducties
beeld Floor! Middelburg
beeld Floor! Middelburg

Wie een Floor!-vestiging binnenstapt, ruikt direct om wat voor soort winkel het gaat. De geur van vers gebrande noten, warme grillworst en kaas omspoelt je. „We worden wel de snoepwinkel voor volwassenen genoemd”, vertelt Pieter lachend. „Als je nieuwsgierig naar onze producten bent, moet je gewoon eens langskomen, want je kunt bij ook proeven. Steeds nieuwe delicatessen. Zo ontdek je elke keer iets anders.”

Borrelplanken

Borrelplanken vormen de specialiteit van Floor! „Elke week maken we er superveel, gevuld met een selectie van Hollandse kazen, buitenlandse kazen, tapas en charcuterie”, vertelt Pieter. „Klanten ervaren het gemak, omdat ze het product zó op tafel kunnen zetten en meteen kunnen gaan genieten. Met de feestdagen voor de deur is een borrelplank toch niet weg te denken?!”

Hoe het allemaal begon? „Zeven jaar geleden ben ik in Middelburg als bedrijfsleider gestart. Na ruim twee jaar heb ik de winkel overgenomen en zelfstandig verdergegaan. De opstart was heel erg spannend, omdat die midden in de coronatijd viel. Gelukkig pakte het voor ons supergoed uit: mensen konden niet uit eten en dus gingen ze het thuis gezellig maken met bijzondere kazen en lekkere wijnen. Nadat de coronacrisis voorbij was, bleef het druk, omdat klanten onze delicatessenwinkels opnieuw ontdekt hadden.”

Derde vestiging?

De zaken gaan inmiddels zó goed dat Pieter en zijn team een tweede winkel in Zierikzee startten, midden in het historische centrum. Of er ook een derde vestiging komt? Pieter: „Daar kan ik nu nog niets over zeggen maar als je de komende twee maanden onze socialmediakanalen volgt, zul je het antwoord wel vinden…”

FLOOR! Middelburg/Zierikzee

Fazantenhof 4, Middelburg

info@floormiddelburg.nl

We worden wel de snoepwinkel voor volwassenen genoemd - Pieter Goedegebure, eigenaar Floor!

Dit artikel is partnercontent. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van het Reformatorisch Dagblad.
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer