Dit artikel is partnercontent.

partnercontent
Kerstpakketten en andere geschenken met net een beetje extra

Op zoek naar een speciaal relatiegeschenk, kerstpakket of promoartikel? Dan ben je bij Sanders Gifts in Veenendaal aan het juiste adres!

EMG Mediaproducties
Sanders Gifts levert relatiegeschenken en kerstpakketten met net wat extra.
Sanders Gifts levert relatiegeschenken en kerstpakketten met net wat extra.

Eigenaar Arjen Sanders: „Wij verkopen alles wat je wilt schenken aan je personeel of aan zakelijke relaties. Ons uitgebreide assortiment is verdeeld in verschillende categorieën, zoals tassen & bagage, eten & drinken en kantoorartikelen & schrijfwaren. Op onze website vind je de gehele collectie. Bestsellers zijn onze tassen en pennen met logo, die verkopen wij het hele jaar door. Verder zijn onze kerstpakketten al vanaf mei te bezichtigen in onze showroom.”

Sanders Gifts levert relatiegeschenken en kerstpakketten met net wat extra.

Gepersonaliseerd

Arjen denkt graag mee met zijn klanten. „ Ik sprak een ondernemer uit de administratieve sector die met Kerst iets speciaals aan zijn personeel wilde geven. Tijdens het gesprek werd duidelijk dat het bedrijf het jaar erop een tripje zou maken naar Valencia. Uiteindelijk hebben we een digitaal ontwerp gemaakt van een custom-made trolley met een eigen kleur case, eigen kleur rits, een bedrijfstint verwerkt in het handvat en een all-over bedrukking met slogan aan de binnenkant van de koffer. Zo kon de ondernemer op een mooie manier aankondigen dat ze op reis zouden gaan. Met oplossingen als deze maken wij het verschil: als het moeilijk wordt, komen wij in onze kracht.”

Sanders Gifts

Sanders Gifts
Standaardruiter 2 3905 PW Veenendaal
0318-571382
info@sandersgifts.nl
www.sandersgifts.nl

Dit artikel is partnercontent. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van het Reformatorisch Dagblad.
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer