Dit artikel is partnercontent.

partnercontent
Heijkamp Interieur heeft alles voor stijlvol wonen

Marco en Jolanda Heijkamp zijn al 22 jaar eigenaar van een van de meest complete en karakteristieke woonwinkels van Zuidwest-Nederland: Heijkamp Interieur. Alles voor stijlvol wonen vind je bij hen onder  één dak: vloeren, verlichting, verf, meubels, raambekleding en accessoires. „Mensen die op zoek zijn naar hun droominterieur, hoeven maar bij één adres aan te kloppen”, vertelt Jolanda Heijkamp. „Wij hebben bijna alles en geven graag totaaladvies, ook aan huis. Vraag je je af hoe je je woning tot slot moet afstylen? Onze eigen styliste, Janine, helpt je graag.”

EMG Mediaproducties
beeld Wonen Landelijke Stijl/ Anneke Gambon
beeld Wonen Landelijke Stijl/ Anneke Gambon

Elk seizoen weer voeren Marco en Jolanda vernieuwingen door. Zo zie je in de compleet ingerichte  huiskamers in de winkel heel andere producten dan een jaar geleden. „En als we iets niet hebben staan, nemen we klanten gerust mee naar de showroom van een fabrikant.”

Betaalbare merken

Heijkamp Interieur heeft meubels van Olàv Home, Hofstede Raanhuis en Haros, verlichting van Frezoli  Lighting, krijt- en kalkverven van Pure & Original en glaswerk van DutZ en Bombyxx. Sinds kort heeft de zaak  contact met een meubelmaker die echt alles op maat kan maken. Kasten en tafels van robuust eiken,  bijvoorbeeld. Jolanda: „Ook starters met een smallere beurs willen we helpen en daarom hebben we nu ook zitmeubels van nieuwe, betaalbare merken als PMP en Haveco.”

Strak-landelijk

De belangrijkste stijl is wél hetzelfde gebleven. „We focussen ons nog steeds op strak-landelijk”, vertelt  Jolanda. Hoe dat er uitziet? „Denk aan lichte, rijke stoffen, gecombineerd met zwart staal en aan mooie, bijpassende accessoires in rookglas en brons. We mixen dat met oude, stoere elementen, zoals een doorleefde kruik. Ervaar het zelf en kom langs.”

Wat ook niet veranderd is, is de focus op „betaalbare kwaliteit” en op service. „We begeleiden alles van a tot z, net zolang tot de klant helemaal tevreden is.”

Persoonlijke aandacht

Om bezoekers goed te kunnen adviseren en helpen en hun persoonlijke aandacht te geven, dáárom is het team van Heijkamp Interieur bewust klein gebleven: het bestaat uit Marco, Jolanda en Janine. „Marco houdt zich vooral bezig met de in- en verkoop van meubels, vloeren, inmeten en serviceverlening. Ikzelf geef voornamelijk interieuradvies. Janine verzorgt de styling in de winkel en bij klanten thuis. Ze kan onder meer prachtige zijden boeketten maken.”

Najaarsactie

Wie op zoek is naar een nieuwe vloer heeft nóg meer reden om bij Heijkamp Interieur binnen te stappen, want in oktober en november loopt er een aantrekkelijke actie rond zelf te leggen PVC-vloeren. Hoe die er precies uitziet? „Dat vertel ik in de winkel wel”, lacht Jolanda.

Dit artikel is partnercontent. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van het Reformatorisch Dagblad.
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer