EconomieVernieuwde rd.nl
Website rd.nl volledig vernieuwd

De website rd.nl is volledig vernieuwd. Belangrijkste verbeteringen liggen volgens Cornell Heutink, directeur van Erdee Media Groep, op het gebied van de gebruiksvriendelijkheid, leesbaarheid en toegankelijkheid.

Redactie digitaal
De website rd.nl is helemaal vernieuwd. beeld RD
De website rd.nl is helemaal vernieuwd. beeld RD

„De achterliggende jaren groeide het aantal digitale lezers van het Reformatorisch Dagblad fors. Met de vernieuwingen op rd.nl krijgen zij nog meer een modern en kwalitatief aantrekkelijk digitaal platform voorgeschoteld”, aldus Cornell Heutink, directeur van Erdee Media Groep (EMG).

Naast nieuws- en achtergrondartikelen is er meer ruimte voor een brede reeks aan podcasts en video’s.
Volgens Heutink is de gebruiksvriendelijkheid van rd.nl geoptimaliseerd en is de leesbaarheid van artikelen beter geworden. „Met name door de nieuwe opmaak is de leeservaring sterk verbeterd.”

De EMG-directeur vertelt dat actuele thema’s een prominentere plek op de site krijgen. „Ook vinden lezers via de menuknop een compleet overzicht van alle categorieën. De verbeteringen op de mobiele website zorgen ervoor dat lezers makkelijker kunnen navigeren. Via de vernieuwde liveblog houdt het Reformatorisch Dagblad de lezer op de hoogte van het laatste nieuws. Gebruikers met een visuele beperking zullen ook merken dat de website toegankelijker is geworden.”

Het Reformatorisch Dagblad zegt continu te blijven investeren in de digitale gebruiksvriendelijkheid van rd.nl. Zo wordt binnenkort op dit platform een voorleesfunctie toegevoegd. Ook zijn de advertentieposities voor adverteerders verbeterd.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer