Dit artikel is partnercontent.

partnercontent
Van Ginkel levert sfeervolle droomkeuken

Op zoek naar een nieuwe keuken of naar een revisie van de huidige kastjes en apparatuur? Klop eens aan bij Van Ginkel Keukens in Barneveld. Dat levert droomkeukens die perfect passen bij je wensen en woonsfeer. De onderneming biedt een totaalplaatje: vanaf demontage, leidingwerk en stuken tot het verplaatsen van een wand of kozijn. Vanwege de samenwerking met andere Barneveldse ondernemers behoren zelfs het leggen van vloeren, stofferen en schilderen tot de mogelijkheden.

EMG Mediaproducties
beeld Van Ginkel Keukens
beeld Van Ginkel Keukens

Bedrijfsleider Evert Brouwer noemt een casus die goed toont hoe zijn bedrijf te werk gaat. „We zijn op dit moment bij een klant in Scherpenzeel bezig, die ter oriëntatie onze showroom bezocht. Hij raakte in gesprek met mijn collega Arianne en gaf aan dat hij eigenlijk een totale verbouwing van de begane grond wenste. Arianne heeft hem in contact gebracht met een Barneveldse aannemer met wie we veel samenwerken. De klant heeft daar de volledige verbouwing neergelegd en wij doen daarin de keuken. Zodoende zijn alle lijntjes met de klant heel kort.”

Naast kwaliteit, maatwerk, korte lijntjes en totale ontzorging is innovatie een kernwoord bij Van Ginkel. Evert: „De trend is Hotel Chique en Japandi. Hotel Chique betekent: een luxe sfeer en een warme uitstraling. Japandi heeft meer te maken met rust. De inspiratie voor de materialen, kleuren en vormen van een Japandi-keuken komen voort uit de mooiste designs van Japan en Scandinavië. De stijl kenmerkt zich door lichte houttinten en natuurlijke materialen met groene en blauwe accenten. De combinatie van beide stijlen is weergaloos.

„Kwaliteit, maatwerk, korte lijntjes, ontzorging en innovatie zijn de kernwoorden” - Bedrijfsleider Evert Brouwer

De aanpak van Van Ginkel slaat enorm aan. Niet voor niets scoort de zaak een 9,7 op reviewsite Klantenvertellen.nl. Advies, planning, uitvoering en after sales krijgen allemaal de maximumscore. „In een tijd met schaarste aan goede mensen laat Van Ginkel zien dat ze hun zaakjes voor elkaar hebben. Blij met zo’n keukenleverancier. Fijne mensen, goede service en erg mooie keukens” vat een van hen kernachtig samen.

Van Ginkel Keukens is in 1958 opgericht en in ruim zestig jaar uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf met meer dan twintig medewerkers, die allemaal werken met de slogan: ”We maken voor elke klant iets moois en laten hem tevreden achter.”

Van Ginkel Keukens
Marconistraat 8, Barneveld
0342 412 501
info@vanginkelkeukens.nl
www.vanginkelkeukens.nl

Dit artikel is partnercontent. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van het Reformatorisch Dagblad.
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer