Dit artikel is partnercontent.

partnercontent
Wilt u dat uw vermogen voor u werkt?

U profiteert met ValueMachinesFund samen met ons - de oprichters van Beterinbeleggen.nl - van de strategie van ’s werelds meest succesvolle belegger…

ValueMachinesFund
Boek
Boek

Om wat voor fonds gaat het?

ValueMachinesFund is een beleggingsfonds geïnspireerd op de inzichten van ’s werelds meest succesvolle beleggers zoals Warren Buffett.

De beleggingsstrategie komt er simpel gesteld op neer gespreid te beleggen in aantrekkelijk gewaardeerde ‘compounders’ oftewel bedrijven met een heel sterke competitieve positie, mogelijkheden een fors deel van de winst te herinvesteren en met een aandeelhoudersvriendelijk management.

Volledig belegd
ValueMachinesFund is opgericht naar aanleiding van verzoeken van beleggers. Voortdurend zal het fonds vrijwel volledig belegd zijn.

Goed geïnformeerd
Aan het begin van iedere maand wordt u geïnformeerd over de participatieprijs, de vermeende intrinsieke waarde en de korting.

Wij doen het werk voor u
Overweegt u te participeren indien u de strategie van ValueMachinesFund onderschrijft maar u niet zelf actief wilt, kunt of mag beleggen.

137,2% Rendement sinds de start op 1 juni 2018 (14,6% op jaarbasis).
Vrijblijvend meer informatie én maandelijks over het rendement geïnformeerd worden?

Dit artikel is partnercontent. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van het Reformatorisch Dagblad.
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl
Meer over
Advertorial

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer