Dit artikel is partnercontent.

partnercontent
Bijbels en Christelijke Lectuur voor het Midden-Oosten

In het Midden-Oosten is het leven voor veel christenen allesbehalve eenvoudig. Christenvervolging en strenge beperkingen maken het verspreiden van fysieke Bijbels en christelijke lectuur bijna onmogelijk. Toch is het mogelijk om ook daar het Woord van God te verspreiden.

Dep. Bijbelverspreiding
Dep. Bijbelverspreiding
Dep. Bijbelverspreiding

Via de website worden Bijbels en christelijke lectuur beschikbaar gesteld. Boeken kunnen gratis gelezen en gedownload worden. Daarnaast zijn er tientallen video’s beschikbaar. Op deze manier is er toegang tot het Evangelie voor hen die er anders niet bij kunnen.

Het gaat hierbij om diverse lectuur voor jong en oud, zoals: de kinderbijbel van H. van Dam, De Christenreis van J. Bunyan, kinderboeken van ds. C.J. Meeuse, Bijbelvertellingen voor jou van J. Kardol, etc. Daarnaast staan er ook video’s op de website, bijvoorbeeld met kindervertellingen.

Door middel van Google-campagnes werken we er hard aan om zoveel mogelijk mensen te bereiken. De afgelopen jaren is het aantal bezoekers sterk gestegen. Vanuit het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika trekken we bezoekers aan, die lectuur lezen en downloaden en soms ook een bemoedigende reactie achterlaten.

Zo merken we dat we met behulp van deze website, naast toegang tot Gods Woord, ook hoop en steun kunnen bieden in tijden van onderdrukking en vervolging.

Met uw steun blijven we deze website onder de aandacht brengen om levens in het Midden-Oosten blijvend te veranderen.

Dit artikel is partnercontent. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van het Reformatorisch Dagblad.
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl
Meer over
Advertorial

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer