Yord herfst logo
Home      Zoeken      

    Muffins met appel

    Bereiding.

    Doe en Bak & Braad met suiker in een kom en mix het geheel
    met de mixer.1 voor 1 de eieren erbij met tekens
    2 eetlepels zelfrijzend bakmeel per ei erbij. als het goed is
    gemengd de rest van het zelfrijzend bakmeel met de bakpoeder
    erbij doen.Als laatste de citroen- en sinaasappelsap.Nu de
    kaneel en speclaaskruiden erbij en nog 1 keer goed met de mixer
    mengen.De appels schillen en in kleine blokjes snijden eb dit
    voorzichtig door het beslag scheppen.Het beslag over 12 muffin
    vormpjes verdelen,en 16 minuten afbakken op 170 graden.


    ingredienten

    3 eieren
    50 gram suiker
    125 gram Bak & Braad
    220 gram zelfrijzend bakmeel
    1 theelepel bakpoeder
    4 eetlepels citroensap
    7 eetlepels sinasappelsap
    1 theelepel kaneelpoeder
    1 eetlepel speculaaskruiden
    2 jonagold appels in kleine blokjes

    extra

    muffinsvormpjes of siliconenvormpjes

    Emmelien Moens

    Er zijn nog geen reacties geplaatst.