Muffins met appel
Bereiding.
Doe en Bak & Braad met suiker in een kom en mix het geheel
met de mixer.1 voor 1 de eieren erbij met tekens
2 eetlepels zelfrijzend bakmeel per ei erbij. als het goed is
gemengd de rest van het zelfrijzend bakmeel met de bakpoeder
erbij doen.Als laatste de citroen- en sinaasappelsap.Nu de
kaneel en speclaaskruiden erbij en nog 1 keer goed met de mixer
mengen.De appels schillen en in kleine blokjes snijden eb dit
voorzichtig door het beslag scheppen.Het beslag over 12 muffin
vormpjes verdelen,en 16 minuten afbakken op 170 graden.
ingredienten
3 eieren
50 gram suiker
125 gram Bak & Braad
220 gram zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
4 eetlepels citroensap
7 eetlepels sinasappelsap
1 theelepel kaneelpoeder
1 eetlepel speculaaskruiden
2 jonagold appels in kleine blokjes
extra
muffinsvormpjes of siliconenvormpjes
Emmelien Moens
Er zijn nog geen reacties geplaatst.