Kiwi-appel-yoghurt-wijn
Kiwi-appel-yoghurt-wijn
Benodigdheden
1 groot wijnglas
yoghurt (geen magere want die is iets dunner)
1 klein scheutje witte wijn
1 appel
1 kiwi
Bereidingswijze
vul 1 wijnglas met yoghurt en zet het in de koelkast
Snij 3/4 van de appel in schijfjes en de kiwi in plakjes (ongeveer 4 a 5 plakjes)
Als dat gesneden is pak je de yoghurt weer uit de koelkast en
voeg je een scheutje witte wijn toe. De plakjes kiwi duw je, langs de rand van het glas,
ongeveer voor de helft in de yoghurt
3/4 appel duw je in het midden, netjes tussen de plakjes kiwi, en zorg dat het er een beetje netjes uitziet. Probeer in elk geval ervoor te zorgen dat er geen yoghurt op de kiwi of appel komt!
De overige kwart appel, snij je in 3/4 schijfjes! Je snijdt hem dus niet helemaal door, maar voor 3/4!
Deze hang je over de rand van het wijnglas!
Klaar is de kiwi-appel-yoghurt-wijn!
Deze is ideaal als fruithap voor een kraamvrouw en je bent er niet heel lang mee bezig!
Jennie Kloppenburg
Er zijn nog geen reacties geplaatst.